Ēdienkarte

Stockpot

Ģertrūdes iela 6

Pirmdiena, 20. janvāris

Krāsnī ceptu burkānu un koriandra zupa
3,40
2,00
Tomātu un zilā siera zupa
3,40
2,00
Zivju laksa
Asa un sāļa malaiziešu zupa ar kokosriekstu pienu, kurkumu, nūdelēm un zivi.
4,40
2,50
Dārzeņu un sarkano lēcu karijs ar kokosriekstu pienu
Jauktu dārzeņu karijs ar sarkanajām lēcām, Šrilankas garšvielām un kokosriekstu pienu.
6,30
3,40
Korejiešu liellops sojas un srirača mērcē
8,30
4,40
Vistas un mango karijs
7,90
4,20

Otrdiena, 21. janvāris

Japāņu miso zupa ar tofu un šītake sēnēm
4,00
2,30
Taizemes ķirbju zupa
Bagātīga ķirbju un kokosriekstu piena zupa ar visām Taizemes garšām.
3,60
2,10
Goa lielopa vindalū zupa
Šo aso ēdienu uz Indijas salu Goa ieveda portugāļu kolonisti. Etiķis, kajēnas pipari un sinepes dod šai zupai īpašu garšu.
4,40
2,50
Čili con soya
Sojas granulas pagatavotas ar tomātiem, sīpoliem un ķiplokiem, kā arī daudz čili un pupas. Pasniegts ar rīvētu sieru un nacho čipsiem. (pēc izvēles)
6,30
3,40
Naga ghost čili con soya
6,30
3,40
Taizemes sarkanais karijs ar tīģergarnelēm
8,70
4,60
Marokas vistas sautējums
Vistas gaļas gabaliņi, kas pagatavoti bagātīgā tomātu mērcē ar turku zirņiem, aprikozēm un rozīnēm, vircotā ar kanēli, ingveru, kuminu un saldo papriku.
7,90
4,20

Trešdiena, 22. janvāris

Krāsnī ceptu ķiploku un turku zirņu zupa
Dabīgais ķiploku saldums tiek palielināts , cepjot tos krāsnī un pievienojot kokosriekstu pienu.
3,00
1,80
Bangladešas tomātu zupa
Tomātu zupa ar lēcām, skābums nāk no laimas sulas un tamarinda.
3,00
1,80
Šrilankas zivju zupa
Zivju zupa, kas gatavota karija lapu, čili, sinepju sēkliņu un citu garšvielu buljonā ar kurkumu, kokosriekstu pienu, laima sulu un rīsiem piedevās
4,40
2,50
Saag aloo gobi( pundžābī puķkāpostu un kartupeļu karijs)
6,30
3,40
Čili Con Carne
Klasisks Teksasas/Meksikas ēdiens - malts liellops un kumīns bagātā, uz tomātu bāzes, mērcē ar pupiņām, sīpoliem, ķiplokiem un čili. Pasniegts ar rīvētu sieru un načos čipsiem. ( pēc izvēles)
7,50
4,00
Dzeltenais Taizemes vistas karijs
7,90
4,20

Ceturtdiena, 23. janvāris

Tom kha Ger ar šitake sēnēm
Sénes kombinetas ar kokosriekstu pienu, laima sulu un laima lapam, ingveru, citronzali un vegáno senu merci.
4,00
2,30
Libānas sarkano lēcu zupa
Sarkanās lēcas, apceptas kumīna un koriandra sēklas, sablenderētas ar burkāniem un dārzeņu buljonu izveido ļoti burvīgu, veselīgu un smaržīgu zupu.
3,00
1,80
Gumbo ar tīģergarnelēm un okru
5,00
2,80
Tofu makhani
7,90
4,20
Jamaikas jēra karijs
Ass kokosriekstu pienā vārīts karijs, kura ne ar ko nesajaucamo Karību garšu veido visdažādākās garšvielas un daudz svaiga timiāna.
8,70
4,60
Taizemiešu gaļas bumbiņas mērcē
7,90
4,20

Piektdiena, 24. janvāris

Kambodžas khmeru mīdiju zupa
Mīdiju zupa, kam bagātīgi pievienota citronzāle, laima lapas, kokosriekstu piens un čili.
4,40
2,50
Kubiešu melno pupiņu zupa
Pasniegts ar rīvētu sieru (pēc izvēles)
3,60
2,10
Taizemiešu zaļo zirnīšu zupa
3,40
2,00
Kartupeļu un zaļo zirnīšu karijs ar hallumi
Šī karija zvaigzne - Grillēts siers no kazas un aitas piena ( no Kipras ).
7,90
4,20
Cūkgaļas vindalū
Indijas salā Goa šo ēdienu ieveda portugāļu kolonisti. Šis ekstremāli ass karijs ar melnajām sinepju sēklām, kajēnas pipariem un etiki dod ēdienam savu īpašo garšu.
7,90
4,20
Vistas makkani
Pirms apcepšanas un vārīšanas biezā tomātu, rīvētu sīpolu, krējuma un svaigu čili piparu mērcē, vistas gaļas gabaliņi tiek visu nakti marinēti garšvielās.
7,90
4,20
ļoti, ļoti ass
ļoti ass
ass
veģetārs ēdiens
nesaur dzīvnieku izcelsmes produktus
nesatur laktozi

Ēdienkarte

Stockpot XLs

Krišjāņa Valdemāra iela 36

Pirmdiena, 20. janvāris

Krāsnī ceptu burkānu un koriandra zupa
3,40
2,00
Tomātu un zilā siera zupa
3,40
2,00
Ungāru zivju zupa ar tīģergarnelēm
Specifiskā garša, ko dod Ungāru kūpinātā paprika - manuprāt, labākā - ir vienīgais variants šai zupai, uz tomātu bāzes.
4,60
2,60
Gnocchi kokosriekstu karijā ar spinātiem un grauzdētiem indijas riekstiem
7,50
4,00
Vistas korma
Vistas gabaliņi, kas gatavoti krēmīgā un maigā mandeļu un kokosa mērcē.
7,90
4,20
Čili Con Carne
Klasisks Teksasas/Meksikas ēdiens - malts liellops un kumīns bagātā, uz tomātu bāzes, mērcē ar pupiņām, sīpoliem, ķiplokiem un čili. Pasniegts ar rīvētu sieru un načos čipsiem. ( pēc izvēles)
7,50
4,00

Otrdiena, 21. janvāris

Taizemes ķirbju zupa
Bagātīga ķirbju un kokosriekstu piena zupa ar visām Taizemes garšām.
3,60
2,10
Pastinaku un puravu kremzupa
3,60
2,10
Kambodžas khmeru mīdiju zupa
Mīdiju zupa, kam bagātīgi pievienota citronzāle, laima lapas, kokosriekstu piens un čili.
4,40
2,50
Šrilankas karijs ar dārzeņiem, kokospienu un indijas riekstiem
Karijs uz kokosriekstu bāzes ar daudz dārzeņiem, garšvielām un kurkumu.
7,50
4,00
Boeuf Bourguignon
Franču bistro ēdiens, pagatavots no liellopa, itāļu bekona - pancetta, sēnēm, pērļu sīpoliem, burkāniem un zaļumiem, tiek lēni gatavots labas kvalitātes sarkanvīnā.
9,00
4,60
Freestyle vistas karijs
7,90
4,20

Trešdiena, 22. janvāris

Krāsnī ceptu ķiploku un turku zirņu zupa
Dabīgais ķiploku saldums tiek palielināts , cepjot tos krāsnī un pievienojot kokosriekstu pienu.
3,00
1,80
Bangladešas tomātu zupa
Tomātu zupa ar lēcām, skābums nāk no laimas sulas un tamarinda.
3,00
1,80
Sparģeļu krēmzupa
Sparģeles prasa nedaudz vairāk kā tikai sāli, piparus un sviestu, šajā vienkāršā, bet ļoti garšīgā, blenderētā zupā.
4,40
2,50
Tofu un mango karijs
7,90
4,20
Vistas makkani
Pirms apcepšanas un vārīšanas biezā tomātu, rīvētu sīpolu, krējuma un svaigu čili piparu mērcē, vistas gaļas gabaliņi tiek visu nakti marinēti garšvielās.
7,90
4,20
Taizemes zaļais karijs ar tīģergarnelēm
Šajā, uz kokosriekstu bāzes taisītā karijā ir zaļie čili, bazilika, koriandrs, citronsula un citronzāle.
8,70
4,60

Ceturtdiena, 23. janvāris

Tom kha Ger ar šitake sēnēm
Sénes kombinetas ar kokosriekstu pienu, laima sulu un laima lapam, ingveru, citronzali un vegáno senu merci.
4,00
2,30
Libānas sarkano lēcu zupa
Sarkanās lēcas, apceptas kumīna un koriandra sēklas, sablenderētas ar burkāniem un dārzeņu buljonu izveido ļoti burvīgu, veselīgu un smaržīgu zupu.
3,00
1,80
Šrilankas zivju zupa
Zivju zupa, kas gatavota karija lapu, čili, sinepju sēkliņu un citu garšvielu buljonā ar kurkumu, kokosriekstu pienu, laima sulu un rīsiem piedevās
4,40
2,50
Grieķu milzu pupiņu un tomātu sautējums ar feta
Gigantes Plaki, (Gigandes Greek Baked 'Giant' Beans) Uzpildošs un super veselīgs, tāda ir klasiskā grieķu recepte, kura sastāv no " milzu " pupām, kas sautētas tomātu mērcē kopā ar dauzz zaļumiem, kas piedāvā itin īpašu garšu.
6,90
3,70
Pīle terijaki mērcē
9,00
4,70
Vistas jalfrezi ar ananāsu
Asais, uz tomātu bāzes, karijs, bagāts ar kašmiri čili, melnajām sinepju sēklām un citām garšvielām.
7,90
4,20

Piektdiena, 24. janvāris

Kubiešu melno pupiņu zupa
Pasniegts ar rīvētu sieru (pēc izvēles)
3,60
2,10
Taizemiešu zaļo zirnīšu zupa
3,40
2,00
Krāsnī ceptu saldo kartupeļu un avokado zupa ar čipotle čili
Krāsnī cepti saldie kartupeļi tiek blendrēti kokosriekstu un mandeļu pienā, lai iedotu šai maigajai zupai krēmīgo tekstūru. Kā arī , uz beigām liek klāt avokado gabaliņus.
4,00
2,30
Lobio(Gruzīnu sarkano pupiņu un valriekstu sautējums)
6,30
3,40
Taizemiešu satē ar tofu
Šis tofu karijs ir mega garšīgs! Tas ir pilns ar grauzdētiem zemesriekstiem, nedaudz sarkanās karija pastas, ābola etiķa un kokosriekstu piena.
7,90
4,20
Tako ar džekfrūtu + Tako ar Seitanu
6,50
-
ļoti, ļoti ass
ļoti ass
ass
veģetārs ēdiens
nesaur dzīvnieku izcelsmes produktus
nesatur laktozi