Krišjāņa Valdemāra iela 36
Ēdienkarte Nedēļas skats bildē

Ēdienkarte

Stockpot XLs

Krišjāņa Valdemāra iela 36

Piektdiena, 02. jūnijs

zupas

Krāsnī ceptu saldo kartupeļu un avokado zupa ar čipotle čili
5,00
2,90
alergēni:  9, 8
Kambodžas khmeru mīdiju zupa
5,50
3,40
alergēni:  2, 4, 14

pamatēdieni

Čili con soya
8,60
4,90
alergēni:  6
Habanero Čili con soya
8,60
4,90
alergēni:  6
Vistas makkani
8,60
4,90
alergēni:  7
Ramen ar Pīles krūtiņu,marinētu Olu un Šitaki sēnēm
9,80
-
alergēni:  4, 1, 3, 6

salāti un vrapi

Hummus un tabulē
6,80
4,10
alergēni:  11, 1
Hummus 250 grams
4,10
-
alergēni:  11
Spicy sun-dried tomato hummus 250 grams
4,10
-
alergēni:  11
Spicy sun dried tomato hummus and tabule
6,80
4,10
alergēni:  1, 11
Avokado - bazilika humuss 250 grami
4,50
-
Avokado - bazilika humus un tabulē
7,50
4,50
StockPOT salāti
1,90
1,10
Korejiešu burkāni
2,50
-
Basmati rice
1,40
-
Galda piederumi
0,15
-

Piektdiena, 02. jūnijs

Piektdiena, 02. jūnijs

zupas

Krāsnī ceptu saldo kartupeļu un avokado zupa ar čipotle čili
5,00
2,90
alergēni:  9, 8
Kambodžas khmeru mīdiju zupa
5,50
3,40
alergēni:  2, 4, 14

pamatēdieni

Čili con soya
8,60
4,90
alergēni:  6
Habanero Čili con soya
8,60
4,90
alergēni:  6
Vistas makkani
8,60
4,90
alergēni:  7
Ramen ar Pīles krūtiņu,marinētu Olu un Šitaki sēnēm
9,80
-
alergēni:  4, 1, 3, 6

salāti un vrapi

Hummus un tabulē
6,80
4,10
alergēni:  11, 1
Hummus 250 grams
4,10
-
alergēni:  11
Spicy sun-dried tomato hummus 250 grams
4,10
-
alergēni:  11
Spicy sun dried tomato hummus and tabule
6,80
4,10
alergēni:  1, 11
Avokado - bazilika humuss 250 grami
4,50
-
Avokado - bazilika humus un tabulē
7,50
4,50
StockPOT salāti
1,90
1,10
Korejiešu burkāni
2,50
-
Basmati rice
1,40
-
Galda piederumi
0,15
-

Stockpot ideja

Kopš atvēršanas 2012. gada 16. janvārī mūsu mērķis ir veidot pusdienu piedāvājumu, kurš ar savu kvalitāti un daudzveidību atšķirtos no apkārtējā, bet līdztekus nebūtu pārāk dārgs vai ilgi jāgaida. Tuvo Austrumu un Indoķīnas virtuve, mazāk pazīstami gardumi no Kaukāza kalniem un Vidusjūras valstīm, gadsimtiem vecas receptes un laikmetīga pieeja gatavošanai - tas viss satiekas mūsu daudzveidīgajā ēdienkartē.