Krišjāņa Valdemāra iela 36
Ēdienkarte Nedēļas skats bildē

Ēdienkarte

Stockpot

Krišjāņa Valdemāra iela 36

Otrdiena, 18. jūnijs

zupas

Libānas sarkano lēcu zupa
4,40
2,90
alergēni:  9
Gurķu aukstā zupa ar kūpinātu lasi, citronu un dillēm
5,70
3,40
alergēni:  4, 7, 10

pamatēdieni

Tofu un mango karijs
8,60
4,90
alergēni:  6
Taizemes vistas džungļu karijs
8,60
4,90
alergēni:  4
Klasiskie Cēzara salāti
5,90
-
alergēni:  3, 4, 1, 7, 10, 9
Cēzara salāti ar Garnelēm
6,90
-
alergēni:  1, 3, 4, 7, 10, 9
Crème Brûlée
2,80
-
alergēni:  8, 6

salāti un vrapi

Hummus un tabulē
7,80
5,10
alergēni:  11, 1
Hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun-dried tomato hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun dried tomato hummus and tabule
7,80
5,10
alergēni:  1, 11
Biešu hummus 250 grami
5,10
-
Biešu hummus un tabulē
7,80
5,10
StockPOT salāti
2,50
1,50
Korejiešu burkāni
2,50
-
Basmati rice
1,40
-
Galda piederumi
0,15
-

Otrdiena, 18. jūnijs

Otrdiena, 18. jūnijs

zupas

Libānas sarkano lēcu zupa
4,40
2,90
alergēni:  9
Gurķu aukstā zupa ar kūpinātu lasi, citronu un dillēm
5,70
3,40
alergēni:  4, 7, 10

pamatēdieni

Tofu un mango karijs
8,60
4,90
alergēni:  6
Taizemes vistas džungļu karijs
8,60
4,90
alergēni:  4
Klasiskie Cēzara salāti
5,90
-
alergēni:  3, 4, 1, 7, 10, 9
Cēzara salāti ar Garnelēm
6,90
-
alergēni:  1, 3, 4, 7, 10, 9
Crème Brûlée
2,80
-
alergēni:  8, 6

salāti un vrapi

Hummus un tabulē
7,80
5,10
alergēni:  11, 1
Hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun-dried tomato hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun dried tomato hummus and tabule
7,80
5,10
alergēni:  1, 11
Biešu hummus 250 grami
5,10
-
Biešu hummus un tabulē
7,80
5,10
StockPOT salāti
2,50
1,50
Korejiešu burkāni
2,50
-
Basmati rice
1,40
-
Galda piederumi
0,15
-

Stockpot ideja

Kopš atvēršanas 2012. gada 16. janvārī mūsu mērķis ir veidot pusdienu piedāvājumu, kurš ar savu kvalitāti un daudzveidību atšķirtos no apkārtējā, bet līdztekus nebūtu pārāk dārgs vai ilgi jāgaida. Tuvo Austrumu un Indoķīnas virtuve, mazāk pazīstami gardumi no Kaukāza kalniem un Vidusjūras valstīm, gadsimtiem vecas receptes un laikmetīga pieeja gatavošanai - tas viss satiekas mūsu daudzveidīgajā ēdienkartē.