Krišjāņa Valdemāra iela 36
Ēdienkarte Nedēļas skats bildē

Ēdienkarte

Stockpot

Krišjāņa Valdemāra iela 36

Piektdiena, 06. decembris

zupas

Sēņu un dārzeņu zupa ar Kokospienu
4,40
2,90
alergēni:  9
Kambodžas khmeru mīdiju zupa
5,50
3,40
alergēni:  2, 4, 14

pamatēdieni

Vidusjūras dārzeņu sautējums ar Kalamata olīvām
8,60
4,90
alergēni:  9
Vistas makkani
8,60
4,90
alergēni:  7
Pikantais Taizemes Zemesriekstu Ramens ar krāsnī ceptu Ķirbi un Tofu
8,60
-
alergēni:  1, 5, 6, 11
Šokolādes muss ar lazdu riekstiem un zemenēm
3,50
-
alergēni:  3, 7, 8

salāti un vrapi

Hummus un tabulē
7,80
5,10
alergēni:  11, 1
Hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun-dried tomato hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun dried tomato hummus and tabule
7,80
5,10
alergēni:  1, 11
Biešu hummus 250 grami
5,10
-
Biešu hummus un tabulē
7,80
5,10
StockPOT salāti
2,50
1,50
Korejiešu burkāni
2,50
-
Basmati rice
1,40
-
Galda piederumi
0,15
-

Piektdiena, 06. decembris

Piektdiena, 06. decembris

zupas

Sēņu un dārzeņu zupa ar Kokospienu
4,40
2,90
alergēni:  9
Kambodžas khmeru mīdiju zupa
5,50
3,40
alergēni:  2, 4, 14

pamatēdieni

Vidusjūras dārzeņu sautējums ar Kalamata olīvām
8,60
4,90
alergēni:  9
Vistas makkani
8,60
4,90
alergēni:  7
Pikantais Taizemes Zemesriekstu Ramens ar krāsnī ceptu Ķirbi un Tofu
8,60
-
alergēni:  1, 5, 6, 11
Šokolādes muss ar lazdu riekstiem un zemenēm
3,50
-
alergēni:  3, 7, 8

salāti un vrapi

Hummus un tabulē
7,80
5,10
alergēni:  11, 1
Hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun-dried tomato hummus 250 grams
5,10
-
alergēni:  11
Spicy sun dried tomato hummus and tabule
7,80
5,10
alergēni:  1, 11
Biešu hummus 250 grami
5,10
-
Biešu hummus un tabulē
7,80
5,10
StockPOT salāti
2,50
1,50
Korejiešu burkāni
2,50
-
Basmati rice
1,40
-
Galda piederumi
0,15
-

Stockpot ideja

Kopš atvēršanas 2012. gada 16. janvārī mūsu mērķis ir veidot pusdienu piedāvājumu, kurš ar savu kvalitāti un daudzveidību atšķirtos no apkārtējā, bet līdztekus nebūtu pārāk dārgs vai ilgi jāgaida. Tuvo Austrumu un Indoķīnas virtuve, mazāk pazīstami gardumi no Kaukāza kalniem un Vidusjūras valstīm, gadsimtiem vecas receptes un laikmetīga pieeja gatavošanai - tas viss satiekas mūsu daudzveidīgajā ēdienkartē.